Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 21:09

Τα καλύτερα παπούτσια στη Θεσσαλονίκη για τα πόδια σας μόνο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα κατάλληλα παπούτσια είναι η επιτομή του προσεγμένου στυλ και αποτελούν κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό γυναικείο αξεσουάρ, αφού μπορούν να υπογραμμίσουν κάθε σας εμφάνιση, αναδεικνύοντας το καλό σας γούστο.

Από τα πιο διαχρονικά κομμάτια οι γόβες, ειδικά οι μαύρες και με μπαρέτα είναι ένα must-have item που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού μπορεί να συνοδεύσει από casual και office chic μέχρι και πιο αμπιγιέ εμφανίσεις. Για αντίστοιχο λόγο κάνουν θραύση και τα μποτάκια γυναικεία, ειδικά με τακούνι, αφού δίνουν ένα μοναδικό sex appeal ακόμα και στην πιο casual εμφάνισή σας.

Αν ψάχνετε παπούτσια κορυφαίας ποιότητας και μοναδικού στυλ στη Θεσσαλονίκη, η Arte Piedi τα φέρνει στην πόρτα σας με ένα κλικ και σε τιμές που θα σας ξετρελάνουν!

Ένα φλαμένγκο για το δρόμο

Γόβες μαύρες και με μπαρέτα συνήθως στο μυαλό μας τις έχουμε συνδυάσει με χορεύτριες φλαμένγκο ή αργεντίνικου τάνγκο, όμως τα παπούτσια αυτά είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές αξεσουάρ που μπορεί να συνδυαστεί έξυπνα με διάφορα στυλ ένδυσης και να σας υποστηρίξει σε διαφορετικές περιστάσεις. Μαύρες για να ταιριάζουν με όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς και να μην αποτελούν παραφωνία και με μπαρέτα για τέλειο κράτημα και απόλυτη άνεση και αυτοπεποίθηση σε κάθε σας βήμα, οι γόβες που θα βρείτε στην Arte Piedi είναι η πιο αγαπημένη επιλογή για παπούτσια στη Θεσσαλονίκη!

Arte Piedi Nirav Γυναικεία Γόβες με Δέσιμο στον Αστράγαλο, Μαύρο

Ζεστά και αδιάβροχα

Τώρα που ο καιρός έχει χαλάσει για τα καλά και μετά την επέλαση του χιονιά Λέανδρου που σάρωσε τη χώρα, η ανάγκη για μποτάκια γυναικεία έγινε πιο επιτακτική από ποτέ. Αν λοιπόν ξεπαγιάσατε με τα απλά συνηθισμένα σας παπούτσια, ήρθε η ώρα να επιλέξετε ζεστά και αδιάβροχα μποτάκια γυναικεία από την Arte Piedi σε τιμές σοκ! Γυαλιστερά ή σουέντ, με δέρμα, με γούνα ή χωρίς και με αδιάβροχη επένδυση, τα γυναικεία μποτάκια που θα προστατεύσουν τα πόδια σας με στυλ σας περιμένουν στο κατάστημα με τα καλύτερα παπούτσια στη Θεσσαλονίκη.

Τα αδιάβροχα μποτάκια Kendal με λάστιχο, μπορεί να μοιράζονται το ίδιο όνομα με την Kendal Jenner, ωστόσο το στυλ τους είναι ακόμα καλύτερο! Βρείτε τα σε εντυπωσιακό λευκό χρώμα και με ξεκούραστη τρακτερωτή σόλα που τα κάνει άνετα για περπάτημα αλλά και αντιολισθητικά!

Arte Piedi Kendal Γυναικεία μποτάκια αρβυλάκια με μαύρο λάστιχο (chelsea boots) και φερμουάρ, σε λευκό χρώμα.

Επισκεφθείτε σήμερα το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα με παπούτσια στη Θεσσαλονίκη Arte Piedi  και βρείτε γόβες μαύρες με μπαρέτα και γυναικεία μποτάκια σε μεγάλη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές!

Διαβάστηκε 2378 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 20:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.