Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 18:10

«Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Ψυχογιός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, θα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα (1) αντίτυπο από το βιβλίο
«Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ» της
STEPHENIE MEYER

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

1.Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2.Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά (αφήνοντας και το όνομα που χρησιμοποιείτε στο facebook)
4.Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook του vivlio-life.gr

Λίγα λόγια
Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ

Η Στέφενι Μάιερ επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα της από τη σειρά Λυκόφως, που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες, με την ιστορία δοσμένη αυτή τη φορά από τη σκοπιά του Έντουαρντ Κάλεν.
Πάνω από 160 εκατομμύρια αντίτυπα
παγκοσμίως. Κυκλοφορεί σε 50 χώρες.

ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΤΗΝ ΜΠΕΛΑ. Θα ήταν τόσο φυσικό σαν μια ελεύθερη πτώση: αβίαστο. Το να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να την ερωτευτεί ήταν το ακριβώς αντίθετο της πτώσης: ήταν σαν να σκαρφαλώνω σε έναν γκρεμό, βάζοντας το ένα χέρι μετά το άλλο με κόπο, μια πράξη τόσο εξουθενωτική λες και είχα μόνο τη δύναμη ενός θνητού.

Όταν ο Έντουαρντ Κάλεν γνώρισε την Μπέλα Σουάν στο ΛΥΚΟΦΩΣ, γεννήθηκε μια θρυλική αγάπη. Μέχρι τώρα όμως, οι αναγνώστες είχαν ακούσει μόνο την πλευρά της Μπέλα. Επιτέλους, μπορούν να ζήσουν και την εκδοχή του Έντουαρντ. Στον ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ, η Στέφενι Μάιερ μας μεταφέρει ξανά στον κόσμο που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες και μας χαρίζει ένα επικό μυθιστόρημα για την αβάσταχτη απόλαυση και τις ολέθριες συνέπειες της αθάνατης αγάπης.

Διαβάστηκε 465 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.