Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:14 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 09:55

Στο δήμο Αγρινίου έπεσε χθες το περισσότερο νερό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο δήμος Αγρινίου επλήγη χθες απο την κακοκαιρία ωστόσο τα χειρότερα απετράπησαν καθώς τα υδατορέματα κατα κανόνα έφθασαν στο όριο τους αλλά δεν υπερχείλισαν.

Το εύρος των ζημιών θα διαφανεί σήμερα ωστόσο ήδη καταγράφεται το..εύρος της βροχόπτωσης.  Σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo.gr τα μεγαλύτερα ύψη βροχής χθες κατέγραψαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί σε Γαβαλού και Αγρίνιο.

Σημαντικές βροχές σημειώθηκαν κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας έως το απόγευμα της Τρίτης 26/1, ενώ καταιγίδες εκδηλώθηκαν κατά κύριο λόγο στο Νότιο Ιόνιο και στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο. Παράλληλα χιονοπτώσεις εκδηλώθηκαν σε ορεινά ηπειρωτικά και από το μεσημέρι στη Δυτική Μακεδονία.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως το απόγευμα της Τρίτης 26/1.

Σύνταξη άρθρου: Α. Καραγιαννίδης, Κ. Λαγουβάρδος- Πηγή: meteo.gr   

Διαβάστηκε 219 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.