Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:40 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 19:35

Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού σε Αμφιλοχία και Κατούνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα τμήματα του Δημοτικού Σχολείου Αστακού, που παραμένουν κλειστά λόγω κρουσμάτων, προστέθηκαν και τμήματα σχολικών μονάδων στην Κατούνα και την Αμφιλοχία. Συγκεκριμένα η καταγραφή ορισμένων κρουσμάτων στις περιοχές αυτές, έφερε αναστολή σε αρκετά τμήματα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας, που θα αναστείλλουν τα δια ζώσης μαθήματα έως τις 3/2, ενώ στο Δημοτικό Σχολείο Κατούνας τμήματα της ΣΤ’ τάξης θα παραμείνουν σε αναστολή έως τις 2/2.

Σε πανελλαδικό επίπεδο η πλειονότητα των σχολείων που έχουν τεθεί σε αναστολή λειτουργίας καταγράφονται στην Αττική, όπου βρίσκεται το επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού. Να σημειωθεί ότι μετά από σχεδόν 2,5 μήνες με τηλεκπαίδευση, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της χώρας ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου 2021. Μαθητές και καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιστρέφουν στις αίθουσες, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων αλλά και με σοβαρές επιφυλάξεις για τους ενδεχόμενους κινδύνους. Και ενώ όλοι συμφωνούν ότι τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά, εκφράζονται σοβαρές ενστάσεις για το εάν έχει γίνει ό,τι είναι δυνατό, ώστε να είναι και ασφαλή.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 220 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.