Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  12:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 19:08

Παράταση του lockdown για ακόμα μια εβδομάδα, παραμένουν περιορισμοί για κυνήγι και ψάρεμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χαρδαλιάς: Παρατείνεται το lockdown και οι απαγορεύσεις για κυνήγι και ψάρεμα – Οι εξαιρέσεις

Για τουλάχιστον ακόμη μια εβδομάδα παρατείνεται το lockdown στην Ελλάδα καθώς και η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό. Σε ποιες περιοχές θα επιτρέπεται το κυνήγι και υπό ποιες προϋποθέσεις.

Παρατείνεται για μια ακόμη εβδομάδα το lockdown ενώ δεν επιτρέπεται και πάλι η μετακίνηση από νομό σε νομό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα ο κ.Χαρδαλιάς τόνισε πως παρατείνεται η απαγόρευση για το κυνήγι και το ψάρεμα για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Εξαίρεση όσον αφορά το κυνήγι θα αποτελέσουν οι περιφερειακές ενότητες Ροδόπης, Έβρου και Ξάνθης όπου θα επιτρέπεται το κυνήγι αγριόχοιρου εντός της κάθε περιφέρειας. Τα άτομα που επιτρέπονται στο κυνήγι είναι μέχρι 4.

όσον αφορά τα καταστήματα ΟΠΑΠ ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου ενώ στα ταξί θα επιτρέπονται 2 άτομα

Από 1η Φεβρουαρίου ανοίγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ ενώ επιτρέπονται 2 άτομα σε ταξί. Σε Ανθήλη, Παλαίκαστρο, Κάλυμνο και Αργολίδα από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου αίρονται τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστηκε 166 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.