Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:33 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 19:40

Διαδικτυακή Ημερίδα: "Το Επόμενο Βήμα: Δημιουργία & Λειτουργία Νεοφυών Επιχειρήσεων" (Τετ 27/1/2021 11:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας σας προσκαλεί στη Διαδικτυακή Ημερίδα: «Το Επόμενο Βήμα: Δημιουργία & Λειτουργία Νεοφυών Επιχειρήσεων» την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:00 π.μ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των δικαιούχων χρηματοδότησης/νέων επιστημόνων του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., των εκπροσώπων των φορέων επιχειρηματικότητας καθώς & των παραγωγικών και αναπτυξιακών δυνάμεων, με σκοπό τη δημιουργία & ανάπτυξη νεοφυών, καινοτόμων επιχειρήσεων. Στο πάνελ θα φιλοξενηθούν διακεκριμένοι Aκαδημαϊκοί, εκπρόσωποι της Πολιτείας, Eρευνητές, εκπρόσωποι Oργανισμών, καθώς & ωφελούμενοι των δράσεων του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

Για να εγγραφείτε και να δηλώσετε συμμετοχή στην Ημερίδα παρακαλούμε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://nowcongress.gr/elidek

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

Διαβάστηκε 226 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.