Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:46 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 18:41

Κρίσιμες αποφάσεις τις επόμενες ώρες για ταξί και αριθμό επιβατών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο τραπέζι της αυριανής συνεδρίασης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, η αύξηση του ορίου των επιβατών με συγγενική σχέση στα ταξί

Αίτημα άρσης του μέτρου της απαγόρευσης να μεταβαίνουν στο ίδιο ταξί άτομα με συγγενική σχέση θα καταθέσει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9.

«Σαν υπουργείο έχουμε κάνει αίτημα προς την επιτροπή για να αρθεί αυτό το μέτρο. Δεν έχει λογική, το ζευγάρι να μένει μαζί και να μην μοιράζεται το ίδιο ταξί. Θα κάνω προσωπική παρέμβαση. Υπάρχει η διάθεση να γίνει δεκτό το αίτημα», ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Επιστημονικά δεν είναι λογικό αυτό που συμβαίνει, δήλωσε από την πλευρά της η πρέοδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Εχουν απόλυτο δίκιο, νομίζω ότι θα το λύσουμε. Δεν είναι λογικό επιστημονικά, όταν άτομα της ίδιας οικογένειας, που μοιράζονται το ίδιο ιικό φορτίο να μην μπορούν να μπουν στο ίδιο ταξί. Να ανοίξουν λίγο τα παράθυρα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», υπογράμμισε η κ. Παγώνη: «Θα κάνουμε σήμερα καταγγελία ως ΕΙΝΑΠ και θα λυθεί αμέσως».

Παράλληλα, ο κύριος Κεφαλογιάννης σημείωσε ότι αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση για έκδοση κουπονιών σε ηλικιωμένους και ευάλωτες ομάδες προκειμένου να αναλαμβάνουν τα ταξί τη μεταφορά του σε εμβολιαστικά κέντρα. «Το voucher είναι μία από τις προτάσεις μας, Αποκαλύπτω ότι είναι πρώτο στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών», κατέληξε.

Πηγή:newmoney.gr
Διαβάστηκε 246 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.