Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 18:12

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί το Ίδρυμα «Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», νομού Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο), ευχαριστεί το Ίδρυμα «Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα» για τη δωρεά σαλονιού.

Αναλυτικά:

«Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο), ευχαριστούν θερμότατα το Ίδρυμα «Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα» για τη δωρεά ενός σαλονιού (ένα τριθέσιο καναπέ, δύο πολυθρόνες, δυο καρέκλες και ένα τραπεζάκι) που μας προσέφερε και το οποίο θα κοσμήσει τη δεύτερη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης-Οικοτροφείο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», στο Αγρίνιο.

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς τέτοιες ενέργειες δείχνουν κοινωνική ευαισθησία και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και μας δίνουν δύναμη να συνέχουμε το δύσκολο και ευαίσθητο έργο που επιτελούμε.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι νέοι με νοητική υστέρηση
και οι εργαζόμενοι
του Εργαστηρίου ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 332 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.