Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:33 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 10:40

Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά αυτή την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σούπερ Μάρκετ: Ανοικτά την Κυριακή 24/1 – Το ωράριο λειτουργίας – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές

Προαιρετικά θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα, μεταξύ των οποίων και τα σούπερ μάρκετ, την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου. Η κυβέρνηση, την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων και την επανεκκίνηση ορισμένων υπηρεσιών, που μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά και την Κυριακή (24/01), μεταξύ των οποίων και τα σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα,  η λειτουργία των καταστημάτων αυτή την Κυριακή είναι προαιρετική με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι, τις καθημερινές, το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 7 το πρωί  έως και τις 8 το βράδυ, λόγω του ότι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ  μέχρι τις 5 τα ξημερώματα. Η μετακίνηση γίνεται είτε με αποστολή δωρεάν SMS στο 13033 είτε με το σχετικό έντυπο, στο οποίο αναγράφεται ο κωδικός 2.

Ο καταναλωτής έχει περιθώριο δύο ωρών για να πραγματοποιήσει κάθε εμπορική του συναλλαγή, με αφετηρία την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησής του, εκτός από τα κομμωτήρια.

Πηγή:protothema.gr
Διαβάστηκε 232 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.