Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:38 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 19:35

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου: Ενημέρωση για την παράταση υποβολής αίτησης για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου σας ενημερώνει ότι λήγει αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου η παράταση που έχει δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών για την προθεσμία υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον 5ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής αλλά και για τη διόρθωση λαθών σε στοιχεία που έχουν υποβληθεί για τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β’ 83/15.1.2021 η Κοινή Υπουργική Απόφαση πού αφορά σε Τροποποίηση της ΓΔΟΥ 1/4.1.2021 «Διαδικασία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το προσωρινό μέτρο ενίσχυσης με τη μορφή Επιστρεπτέας Προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τους μήνες Σεπτέμβριο ως και Δεκέμβριο 2020» (Β’ 7).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                                  ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΣΣΟΒΑ

Διαβάστηκε 196 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.