Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 23:57

Δημόσιες ευχαριστίες στον δήμο Αγρινίου από την εγγονή του Κωνσταντίνου Χατζόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη συγκίνηση της και τις ευχαριστίες της για τις δράσεις του «έτους Κωνσταντίνου Χατζόπουλου»  εξέφρασε η κυρία Σοφία Λαχανά –Πατρώνη, απόγονος-εγγονή του σπουδαίου Αγρινιώτη συγγραφέα-ποιητή

Με αφορμή το γεγονός πως έλαβε και το  λεύκωμα «Κ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Ένας κοσμοπολίτης συγγραφέας» η Σοφία Λαχανά –Πατρώνη εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες στον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο.

Η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε Αγρινίου

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες τόσο σε σας προσωπικά όσο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την, μετά από πρότασή σας, ομόφωνη ανακήρυξη του 2020,ως «Έτος Κ. Χατζόπουλου» και την έμπρακτη υποστήριξη και ουσιαστική συμβολή στην επιτυχή υλοποίηση της.

Σας απευθύνομαι συγκινημένη σαν εγγονή του Κ. Χατζόπουλου και περήφανη σαν δημότης Αγρινίου που είχα την τιμή να μου παραδώσετε το Λεύκωμα «Κ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Ένας κοσμοπολίτης συγγραφέας» το οποίο εκδόθηκε από τον Δήμο μας,100 χρόνια μετά τον θάνατό του και αφιερώνεται στην προσωπικότητα και το έργο του. Μια μοναδική και εμβληματική έκδοση.

Η δημιουργική πρωτοβουλία του Δήμου και η υποδειγματική εκ μέρους σας και των συνεργατών σας ,αξιοποίηση ,συντονισμός και άριστη συνεργασία φορέων και λοιπών συντελεστών είχε σαν αποτέλεσμα την επιτυχημένη πραγματοποίηση πολλών σημαντικών τιμητικών εκδηλώσεων. Όπως η επετειακή έκδοση των ΕΛΤΑ,η εντυπωσιακή έκθεση στην Δημοτική Πινακοθήκη, δράσεις ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και άλλες. Ευχαριστώ που μου δόθηκε η ευκαιρία να τις συνδράμω.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες αποδείξατε ότι γνωρίζετε να τιμάτε τις πνευματικές αξίες. Είμαι περήφανη σαν δημότης με την εικόνα προόδου και αισιοδοξίας ενός Δήμου, που παρά την υγειονομική και οικονομική κρίση, είναι προσανατολισμένος στον πολιτισμό και την ιστορία του.

Κύριε Δήμαρχε, γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία σας προς κάθε ενέργεια που προωθεί και προάγει τον πολιτισμό ,η επιστολή μου αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στην πολύτιμη και ιστορική προσφορά σας .

Με εκτίμηση Σοφία Λαχανά –Πατρώνη

Εγγονή Κ. Χατζόπουλου, Δημότης Αγρινίου

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 382 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.