Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 19:30

Δήμος Θέρμου: Υπογραφή σύμβασης έργου Βελτίωσης Αρδευτικών Δικτύων προϋπολογισμού 725.000 ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου « Παρεμβάσεις Βελτίωσης Αρδευτικών Δικτύων Δήμου ΘΕΡΜΟΥ προϋπολογισμού 725.000 ευρώ .

1) Πρόκειται για την βελτίωση υφισταμένων μικρών αρδευτικών έργων σε ορεινούς οικισμούς τα οποία είναι είτε ανοιχτοί χωμάτινοι αγωγοί είτε σωλήνες PVC. Τα αρδευτικά αυτά μεταφέρουν νερό από τους παρακείμενους χειμάρρους με πρόχειρες κατασκευές υδροληψίας στην άκρη των χειμάρρων αυτών.Με το παρόν έργο γίνονται εργασίες αποκατάστασης των χωμάτινων υδραυλάκων και επένδυσή τους με οπλισμένο σκυρόδεμα. Για την κατασκευή και την μετέπειτα επίσκεψη και ενδεχόμενη επισκευή, θα διαμορφωθεί εδαφολωρίδα ικανού πλάτους. Επίσης γίνεται αντικατάσταση των φθαρμένων σωλήνων.Θα κατασκευασθούν τοιχεία αντιστήριξης όπου χρειασθεί και προκύψει από τις εκσκαφές.

2) Επίσης, πρόκειται να γίνει αντικατάσταση, λόγω παλαιότητας, των αντλιοστασίων στον οικισμό Κόφτρα Τ.Κ. Αναλήψεως.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 227 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.