Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 13:23

Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Ψυχολογία για Όλους» από τον Δήμο Ναυπακτίας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο Δήμος Ναυπακτίας διοργανώνουν μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται  στους δημότες και έχει ως σκοπό να τους μυήσει στον κόσμο της Ψυχολογίας.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Ψυχολογία για Όλους», έχει δωδεκάμηνη διάρκεια, 450 ωρών και ο τρόπος διδασκαλίας του είναι μεικτός: Ο κάθε δημότης μελετά μόνος του το πλούσιο ψηφιακό υλικό, το οποίο αναρτάται σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ή αποστέλλεται με e-mail, ενώ προβλέπονται δώδεκα δίωρες (μία κάθε μήνα) συναντήσεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom, κατά τις οποίες υπάρχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τον εκάστοτε διδάσκοντα.

Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για συγκεκριμένες ειδικότητες (πχ. εκπαιδευτικών), ενώ αποδίδει σε όλους Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,5).

Το Πρόγραμμα απευθύνεται:

α) σε πτυχιούχους Πανεπιστημίου και

β) σε αποφοίτους Λυκείου.

Λόγω της συνεργασίας με το Δήμο Ναυπακτίας, τα ετήσια δίδακτρα είναι 100 ευρώ και καταβάλλονται σε δύο δόσεις (αντί 250 ευρώ).  Οι εγγραφές πραγματοποιούνται έως την 31η Ιανουαρίου 2021 και τα μαθήματα ξεκινούν την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν αναλυτικά την προκήρυξη εδώ:  https://bit.ly/380Cmy1

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πετροπούλου Ιωάννα, Ψυχολόγος Κέντρου Κοινότητας Δ.Ναυπακτίας: 2634038645

Χαμηλού Δήμητρα, Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια Κέντρου Κοινότητας Δ.Ναυπακτίας: 2634038638

Σμπούκη Αλεξάνδρα, Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Δ.Ναυπακτίας: 2634038630

Διαβάστηκε 227 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 13:25
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.