Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:56 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 19:21

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Άνοιξε η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μηνύματα με τον προγραμματισμό των ραντεβού τους λαμβάνουν οι άνω των 85 ετών πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση – Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες για το πώς θα κλείσετε ραντεβού

Τα πρώτα μηνύματα για τον προγραμματισμό των ραντεβού τους έλαβαν οι πολίτες ηλικίας άνω των 85 ετών. Πρόκειται για εκείνους που είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, Η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό των εμβολίων  emvolio.gov.gr είναι ήδη σε λειτουργία από τις έξι το απόγευμα σήμερα. Αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία της δίνει αυτή την ώρα από το υπουργείο Υγείας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Όπως εξήγησε ο κ. Πιερρακάκης το ραντεβού για τον εμβολιασμό μπορεί να κλειστεί με τους εξής τρόπους: Σε φαρμακείο, στα ΚΕΠ, μέσω της άυλης συνταγογράφησης και μέσω της ειδικής πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πολίτης θα λάβει κάποιο κωδικό (αριθμός ή QR code). Με αυτόν τον αριθμό ή το QR code πάμε στο κέντρο εμβολιασμού.

Το ραντεβού μπορεί να αλλάξει μόνο μία φορά και αυτό μέχρι 72 ώρες πριν από το πρώτο ραντεβού για το εμβολιασμό.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις οδηγίες για τον προγραμματισμό του ραντεβού για το εμβόλιο

Πηγή:protothema.gr
Διαβάστηκε 290 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.