Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:47 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 18:16

Ταραντίλης: «Κάθε Παρασκευή θα έχουμε ανακοινώσεις για τα μέτρα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης μιλώντας στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι στο εξής η πορεία των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού θα επανακαθορίζεται κάθε Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία η επιτροπή των ειδικών θα συνεδριάζει και θα δίνει το «πόρισμά» της στην κυβέρνηση, για τις αποφάσεις της οποίας θα ενημερώνονται οι πολίτες το απόγευμα της ίδιας ημέρας από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Εξάλλου, ο κ. Ταραντίλης αναφέρθηκε στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή από σήμερα το απόγευμα (σ.σ.: μετά τις 18:00) κι ακολούθως θα ξεκινήσουν τα ραντεβού για τους άνω των 85 ετών. Το ραντεβού θα κλείνεται με τρεις τρόπους.

  1. Οσοι είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση θα πάρουν μήνυμα με το οποίο θα ενημερώνονται για το ραντεβού και θα χρειάζεται μόνο η επιβεβαίωσή του
  2. Οι πολίτες θα μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα και με χρήση ΑΜΚΑ να δουν αν ανήκουν στην ομάδα εμβολιασμού
  3. Με ραντεβού που κλείνεται είτε σε φαρμακεία είτε σε ΚΕΠ

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστηκε 206 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.