Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:57 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 12:14

COVID-19: Ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός των εργαζομένων στο Νοσκομείο Μεσολογγίου – Εμβολιάστηκαν και οι δήμαρχοι Μεσολογγίου και Ξηρομέρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση του εμβολιασμού για την COVID-19 των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και τα Κέντρα Υγείας της αρμοδιότητάς του με την συμμετοχή να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Χαρακτηριστική η φωτό που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο διευθυντής του ΚΥ Αιτωλικού και πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Από αύριο θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των ιδιωτών ιατρών, οδοντιάτρων και παραϊατρικού προσωπικού σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα της περιοχής ευθύνης του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Οι εμβολιασμοί γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Τέλος, εκτός του υγειονομικού προσωπικού εμβολιάστηκαν οι δήμαρχοι Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος και Ξηρομέρου, Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Πηγή:messolonghinews.gr
Διαβάστηκε 201 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.