Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:18 πμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 21:30

Απολύμανση και καθαρισμός για τους παιδικούς σταθμούς στο Ξηρόμερο πριν την επαναλειτουργία τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από αύριο Δευτέρα θα επαναλειτουργήσουν κανονικά οι Παιδικοί Σταθμοί Αστακού και Φυτειών και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κανδήλας, στο πλαίσιο των κυβερνητικών αποφάσεων και με βάση την εκδοθείσα ΚΥΑ από τα αρμόδια Υπουργεία.

Στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την τήρηση των κανόνων υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), ενώ τις προηγούμενες ημέρες (Πέμπτη 7/01 και Παρασκευή 8/01) έγινε απολύμανση και καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από το προσωπικό των Παιδικών μας Σταθμών.

Επίσης θα γίνει πιστή εφαρμογή της νέας εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας για την επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων. Να σημειωθεί ότι ισχύει η υποχρεωτική χρήση μάσκας για τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό, ενώ για τα παιδιά η χρήση είναι προαιρετική.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 287 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.