Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:10 πμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 19:11

«Η Δυτική Ελλάδα κρατάει το «φλουρί» του 2021»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Η πανδημία δεν μας επέτρεψε φέτος να κόψουμε την πίτα της Περιφέρειας με ορθάνοικτες τις πόρτες στο σύνολο των φίλων, συνεργατών και των ανθρώπων του τόπου μας.Όμως, από την πίτα που κόψαμε σήμερα στο γραφείο, παρουσία μόνο των στενών συνεργατών, κάθε πολίτης της Δυτικής Ελλάδας δικαιούται ένα «κομμάτι».Αυτό ανέφερε ο Νεκτάριος Φαρμάκης κόβοντας την πίτα με τους συνεργάτες του και πρόσθεσε : «Ένα «κομμάτι» χρέους και δικαιώματος ταυτόχρονα, η επόμενη χρονιά να μας βρει όλους υγιείς και πάλι μαζί, πολύ πιο σίγουρους για το κοινό μας μέλλον. Η Δυτική Ελλάδα κρατάει το «φλουρί» του 2021…»

Αρκετά αισιόδοξο μήνυμα, είναι αλήθεια. Όμως άλλο είναι οι ευχές και άλλο η πραγματικότητα. Το 2021 μπορεί να είναι μια καλύτερη χρονιά από το 2020, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για αυτό. Αλλά θα είναι σίγουρο ότι θα φέρει και πολλά «απόνερα» από την πανδημία. Κυρίως σε ό,τι αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 366 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.