Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:24 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 19:12

Κλειστά από Δευτέρα κομμωτήρια, καταστήματα με click away και κέντρα περιποίησης νυχιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και η εισήγησή τους είναι αρνητική για το άνοιγμα του λιανεμπορίου με την μέθοδο του click away.

Οι λοιμωξιολόγοι μίλησαν και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μετά από πολύωρη συνεδρίαση αποφάσισαν να μην επιτρέψουν την λειτουργία της αγοράς με click away.

Αρνητικοί ήταν επίσης για το άνοιγμα των κομμωτηρίων των κέντρων περιποίησης νυχιών αλλά και των βιβλιοπωλείων. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΤΕΟ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά στις έξι το απόγευμα.

Οι ειδικοί έκαναν πάντως θετική εισήγηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2 το Σαββατοκύριακο (16-17/1) επικυρώνοντας το πρωτόκολλο που είχαν καταθέσει οι ομάδες, με την υποσημείωση ότι όλα θα κριθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα των επόμενων ημερών.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστηκε 191 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.