Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:14 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 12:25

Αγρίνιο: Η Διεύθυνση Παιδείας και Αθλητισμού για την επανέναρξη των σχολικών μονάδων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Διεύθυνσης Παιδείας και Αθλητισμού  ενόψει της επαναλειτουργίας των  Νηπιαγωγείων  και  Δημοτικών  σχολείου του  Δήμου Αγρινίου.

Έχουν προηγηθεί εργασίες καθαρισμού στις σχολικές μονάδες  ενώ έχει  προγραμματιστεί η παρουσία σχολικής καθαρίστριας προκειμένου όλοι οι χώροι  να απολυμαίνονται συνεχώς.

Σε συνεργασία με τους Διευθυντές  θα τηρηθούν πιστά οι οδηγίες και οι κανόνες προστασίας της υγείας των μαθητών  ενώ  οι αίθουσες και οι κοινόχρηστοι χώροι θα είναι εφοδιασμένοι με αντισηπτικά.  

Όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης κανονικά εξελίσσεται η  παραλαβή των προστατευτικών μασκών που απέστειλε η ΚΕΔΕ : «Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές,  τους εκπαιδευτικούς  αλλά και τους γονείς. Είναι αναμφίβολα  μια σχολική χρονιά με πολλές ανατροπές. Διατηρούμε την αισιοδοξία μας και παραμένουμε προσεκτικοί για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μαθητές σε ένα ασφαλές περιβάλλον».

Διαβάστηκε 226 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.