Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:21 πμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 23:56

Αγρίνιο: μοιράζονται ξανά μάσκες στα δημοτικά τη Δευτέρα με την… ελπίδα να είναι σωστό το μέγεθος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Nέες μάσκες θα προμηθευτούν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων του δήμου Αγρινίου αλλά και των υπολοίπων δήμων της Αιτωλοακαρνανίας την προσεχή Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, ημέρα επανέναρξης των μαθημάτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η διαδικασία συντονίζεται ως γνωστόν από την ΚΕΔΕ και στο δήμο Αγρινίου έφθασε μια μεγάλη παρτίδα με 30 χιλιάδες μάσκες περίπου προοριζόμενες για όλες τις σχολικές μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας και οι άλλοι δήμοι παρέλαβαν το μερίδιο τους.

Οι διευθυντές έχουν κληθεί με τη σειρά τους να παραλάβουν το υλικό από τους χώρους της Σχολικής Επιτροπής , στον παλαιό σταθμό τρένων, στο Αγρίνιο την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή.

Καθώς ανοίγουν μόνο τα δημοτικά την Δευτέρα η διανομή θα γίνει στους μαθητές τους και όταν με το καλό ανοίξει και η Δευτεροβάθμια θα ακολουθήσει και στους μαθητές της,

Ελπίδα βέβαια είναι αυτή τη φορά οι κατασκευαστές να πέτυχαν το μέγεθος και να μην επαναληφθεί ο τραγέλαφος του Σεπτεμβρίου…

agrinionews.gr

 
 
Διαβάστηκε 242 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.