Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:29 πμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 23:53

Διαβούλευση για τους συνδετήριους άξονες Ιονία Οδός -Ιτέα – Λαμία, τι προτείνει ο δήμος Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι δήμοι καθώς και οι εμπλεκόμενοι επαγγελματικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί φορείς που εδρεύουν στις Περιφεριακές Ενότητες Φωκίδας, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας πραγματοποίησαν σήμερα διαβούλευση για τους συνδετήριους άξονες Ιονία Οδός -Ιτέα – Λαμία.

Σε αυτή συμμετείχε και ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας που έκανε γνωστό το γεγονός με ανάρτηση του.

Σημείωσε πως συζητήθηκε και η θέση του δήμου του για κατασκευή συνδετήριου οδικού άξονα Αντίρριο -Ναύπακτος -Θέρμο -Καρπενήσι , τον οποίο πρότεινε στο συμπληρωματικό κατάλογο έργων του Στρατηγικού Πλαισίου Επενδύσεων Μεταφορών (ΣΠΕΜ) από το 2017 .

«Οι αιρετοί καλούνται να επιτελέσουν κρίσιμο ρόλο στην προετοιμασία και υλοποίηση των εν λόγω έργων .Η διαβούλευση μέσω τηλεδιάσκεψης, για τον συντονισμό των ενεργειών μας και την ενεργή ανάμειξη των φορέων με σκοπό την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής, καθώς και για οποιοδήποτε άλλο συναφές ζήτημα εν σχέσει με τους ως άνω άξονες υπήρξε επιτυχής ! Θεωρώ βεβαίως ως Αιτωλοακαρνάνες ότι θέλουμε περισσότερη δουλειά και συμμάχους !», ανέφερε ο κ.Κωνσταντάρας.

konstantaras 5 1 2021

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 256 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.