Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:29 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 14:59

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός στο νοσοκομείο Αγρινίου-Συνέντευξη με τον Κώστα Μπακόπουλο πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 8:30 ο εμβολιασμός γιατρών στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Σύμφωνα με τον Κώστα Μπακόπουλο πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών Αιτωλοακαρνανίας το 95% των γιατρών αναμένεται να εμβολιαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα και γύρω στο 65% των νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου έφθασε χθες μια μικρή ποσότητα δόσεων που αντιστοιχεί σε 200 εμβόλια. Ο κ. Μπακόπουλος επισημαίνει ότι δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση για το εμβόλιο στους γιατρούς και νοσηλευτές ώστε να αυξηθεί το ποσοστό υγειονομικών που θα εμβολιαστούν. Αυτη τη στιγμή στο Νοσοκομείο του Αγρινίου νοσηλεύονται 13 άτομα στην απλή κλινική covid και 3 άτομα στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα