Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 15:13

Sexy look με ζαρτιέρες και καλσόν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εποχή προστάζει αγκαλιές στο σπίτι και ζεστασιά με το ταίρι σου. Αν θέλεις κι εσύ να του τραβήξεις την προσοχή και να τον εντυπωσιάσεις, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω ιδέες και προτάσεις με τις καλύτερες και πιο sexy ζαρτιέρες αλλά και καλσόν..που θα πάρουν φωτιά!

Οι ζαρτιέρες είναι ένα από τα πιο ερωτικά αξεσουάρ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή εσωρούχων  της. Είναι σέξυ, θελκτικές και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Είναι το πιο εντυπωσιακό κομμάτι που επιλέγει μια αισθησιακή και ακαταμάχητη γυναίκα! Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια ποικιλία με κλασικά χρώματα όπως είναι οι μαύρες και οι άσπρες, αλλά και φλογερές κόκκινες, για εσένα που τολμάς.

slevika-garter-belt-2523-1-800x1200.jpg

 

Μια ακόμη πιο ελκυστική πρόταση αποτελούν τα καλσόν αυτοκινήτου, τα οποία είναι ότι πιο αισθησιακό, σέξυ και προκλητικό μπορείς να φορέσεις. Μπορείς να βρεις ολόσωμα καλσόν με ανοιχτό καβάλο, με ραφές ή χωρίς και διχτυωτά ή με διαφάνεια, για αισθησιακές προσωπικές στιγμές, που θα σου προσφέρουν πρωτόγνωρες εμπειρίες απόλαυσης.

TIOPEN-001-Red-800x1200.jpg

 

Last but not least, μην ξεχάσεις να επιλέξεις και την απόλυτη σέξυ κατηγορία, που δεν είναι άλλη από τα ολόσωμα καλσόν. Μπορείς να βρεις ολόσωμο δίχτυ καλσόν ή και ολόσωμο κορμάκι δίχτυ και να περάσεις αξέχαστες στιγμές και τολμηρές νύχτες με τον αγαπημένο σου! 

black-net-catsuit-bodystocking-pr4182-provocative-1325-01-800x1200.jpg


Αν είσαι έτοιμη για βράδια «φωτιά», μπες τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Sexy Les Petites και επίλεξε τα κομμάτια που σου ταιριάζουν και σου προσδίδουν αυτοπεποίθηση!

Διαβάστηκε 2889 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 20:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.