Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 20:53

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σημερινή Εθελοντική Αιμοδοσία στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου  (Αναστασιάδη 1) με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων, Εθελοντική Αιμοδοσία με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

image 02

Το AgrinioBestOf.gr ήταν εκεί. 

image 01

Η κα Αβράμπου Δήμητρα πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου δήλωσε στην Χρύσα Σπαή: "Βρισκόμαστε στο πρώην κτίριο της Τράπεζας Ελλάδος πού τώρα χρησιμοποιείται απο τον Δήμο Αγρινίου για τα Δ.Σ. και λοιπές εκδηλώσεις, όπου διεξάγεται η εθελοντική Χριστουγενιάτικη Αιμοδοσία. Κάθε χρονιά πρίν το κλείσιμο του έτους κάνουμε και μια αιμοδοσία. Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας, του Δήμου Αγρινίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και της 3ης ΤΟΜΥ Αγρινίου. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι συμμετέχουν πολλοί φορείς στην διοργάνωση καθότι αυτό φέρνει και ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ ικανοποιητική μέχρι στιγμής. Εμείς θα είμαστε εδώ μέχρι τις 14:30 ώστε πολλοί ακόμα να έλθουν και να δώσουν το δώρο της ζωής, το δώρο της αγάπης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο."

image 05

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου κος Ανδρέας Τσώλης δήλωσε στην Χρύσα Σπαή: "Κατ'αρχήν να συγχαρώ τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου για την πρωτοβουλία αυτή, να πώ ένα ευχαριστώ στο προσωπικό του Νοσοκομείου που συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια, που είναι αξιαίπενη και να πω ενα μπράβο σε όλους αυτούς που ήρθαν να δώσουν αίμα σε αυτή την περίοδο την πάρα πολύ δύσκολη που διανύουμε. Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και πρέπει να υπάρχουν αποθέματα για να αντιμετωπίσουμε σε επίπεδο κοινωνίας όλη την λειτουργία του Νοσοκομείου. Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και στο μέλλον μιας και οι επισκέψεις στα Νοσοκομεία έχουν περιοριστεί πάρα πολύ, οι συνθήκες είναι δύσκολες και ίσως ο δικαιολογημένος φόβος του κόσμου σχετικά με την μόλυνση που μπορεί να ελοχεύει παντού περιορίζει τις μετακινήσεις προς το Νοσοκομείο. Εύχομαι αυτή η πρωτοβουλία να βρεί μιμητές. Το Νοσοκομείο είναι στην διάθεση του Συλλόγου να συνδράμει σε κάθε προσπάθεια καθότι μέσα απο την ενίσχυση του προσωπικού επιτυγχάνεται καλύτερο αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία. Να βγούμε απο αυτή την κρίση γεροί και δυνατοί. Το Νοσοκομείο να συνεχίσει την προσπάθεια που μέχρι τώρα έχει κάνει και το έχει κρατήσει όρθιο και να βγούμε απο την πανδημία με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες."

image 00

image 03

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 1429 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033