Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 22:24

Το ιδιόχειρο μήνυμα του Πρωθυπουργού στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συζήτηση με τους εκπροσώπους του Δικτύου Δομών της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με  αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Γυναικών.

Μεταξύ των εκπροσώπων και η ψυχολόγος του Ξενώνα Φιλοξενίας  Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου, Νατάσα Μακρυδήμα. Η επαφή αυτή όμως του Πρωθυπουργού με τις δομές αυτές δεν τελείωσε στη διαδικτυακή συζήτηση.

Ο Κ. Μητσοτάκης με ιδιόχειρο σημείωμα του ευχαρίστησε την ψυχολόγο της δομής δια μέσου αυτής ευχήθηκε καλές γιορτές στις γυναίκες και στα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου.

Το προσωπικό του Ξενώνα κοινοποίησε στα social media το μήνυμα του Πρωθυπουργού συνοδεύοντάς το με τα εξής λόγια :

« “Ηδονών ήδιον έπαινος”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πλάτωνας.

Και είναι πολύ σημαντικό και συγκινητικό συνάμα να μας επαινεί και να μας επιβραβεύει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας, για το έργο ψυχής που πραγματώνεται καθημερινά, αγόγγυστα και άοκνα στη δομή μας, με μοναδικό στόχο την ανακούφιση και τη βελτίωση της ζωής των γυναικών και των παιδιών θυμάτων βίας.

Κε Πρωθυπουργέ, μας ενδυναμώνετε με την ενσυνείδητα ανθρωπιστική στάση σας και σας θεωρούμε πλέον μέλος της οικογένειας του ξενώνα μας. Να συνεχίσετε να στηρίζετε τον αγώνα ενάντια στην έμφυλη βία, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να χτίσουμε μία κοινωνία, όπου θα εκλείψουν οι κοινωνικές παθογένειες και θα επικρατεί η πρόοδος, η ισότητα και η ειρήνη.

Κε Μητσοτάκη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Εις το επανιδείν και μάλιστα εκ του σύνεγγυς!»

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 616 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.