Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 22:23

«Άνοιξη Μυαλού» – Το βιβλίο του Θέρμιου Βασίλη Τοκάκη που δίνει μαθήματα για τη ζωή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 12 Νοεμβρίου του 2019 ο Βασίλης Τοκάκης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και στις 18 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς χειρουργήθηκε για πρώτη φορά.

Αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της ζωής στο όριο με την έκδοση του βιβλίου «Άνοιξη Μυαλού». Μέσα από τα λόγια του περνούν οι τρικυμίες, οι ξαστεριές και οι ξαφνικές συνειδητοποιήσεις της ψυχής του.

Αυτή είναι η ιστορία μιας μάχης. Αυτή είναι η ιστορία ενός μυαλού που ανθίζει. Αυτή είναι η ιστορία ενός ανθρώπου αποφασισμένου να ζήσει μόνο και μόνο για να μυρίσει το επόμενο ξημέρωμα. Η φλόγα του για ζωή μπορεί να σε κάνει να δεις και τη δική σου ζωή με άλλη ματιά.

Τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα του βιβλίου «Άνοιξη Μυαλού» θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Ο συγγραφέας

Ο Βασίλης Τοκάκης με ρίζες από το Θέρμο, είναι διδάκτορας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο γνωστικό αντικείμενο της Διαχείρισης Κρίσεων και της Διοίκησης Συγκρούσεων. Διδάσκει ως επιστημονικός συνεργάτης στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια υπήρξε Διδακτικό Προσωπικό στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, διδάσκοντας το μάθημα «Οργανωσιακής Συμπεριφοράς», τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Υπήρξε μέλος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Επικοινωνία) της Ελληνικής Πολιτείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004» και εν συνεχεία επί 4 έτη μέλος των αντίστοιχων Ομάδων Διαχείρισης Κρίσεων (Επικοινωνία). Έχει εργαστεί στον δημόσιο τομέα σε θέσεις ευθύνης, ενώ υπήρξε στέλεχος εταιρειών στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας δημόσιων οργανισμών και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Βασίλης Τοκάκης

Γεννήθηκε το 1977 και διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019.  Είναι Περήφανος Μπαμπάς της Δήμητρας και του Γιώργου. Σύζυγος και Σύντροφος της Ιατρού Μαργαρίτας Συνετού.

Πηγή:naftemporiki.gr
Διαβάστηκε 872 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.