Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 11:32

Lockdown – Γεωργιάδης: Ίσως και εντός της ημέρας η απόφαση για τα εποχικά καταστήματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, άφησε την Πέμπτη ανοικτό το ενδεχόμενο να ληφθεί ακόμη και εντός της ημέρας η απόφαση για τα εποχικά καταστήματα.

«Έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση για τα εποχικά και ίσως και σήμερα θα ληφθεί η τελική απόφαση. Όποιο κατάστημα επιλέγουμε να λειτουργήσει, το ίδιο προϊόν θα απελευθερώνεται και για τα υπόλοιπα καταστήματα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα καταστήματα, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως «αυτά θα πάνε αναγκαστικά με τον ρυθμό της πανδημίας».

Εξήγησε δε ότι η κυβέρνηση έχει τριπλή στόχευση. «Πρώτος στόχος της κυβέρνησης είναι η να πέσει η πανδημία, δεύτερος το ομαλό άνοιγμα της αγοράς, τρίτος ο εμβολιασμός. Ακόμα είμαστε στον πρώτο στόχο», είπε χαρακτηριστικά.

«Με 2.000 κρούσματα και 611 διασωληνωμένους το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης δεν μπορεί να είναι το άνοιγμα της οικονομίας, είναι η δημόσια υγεία. Με αυτά τα νούμερα του κορωνοϊού όλες οι αποφάσεις έχουν αναβληθεί, πρέπει να κάνουμε υπομονή και να τηρούμε τα μέτρα», πρόσθεσε.

Φωτογραφία αρχείου: ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ ΙΝΤΙΜΕ
Πηγή: cnn.gr
Διαβάστηκε 681 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 12:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/