Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 11:29

Αγρίνιο: Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με στόχο τη βελτίωση των  υποδομών  και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού ο Δήμος Αγρινίου προχωρά σε  προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων αστικής συγκοινωνίας.

Το έργο «Προμήθεια  και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων»  θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και ίδιους πόρους του Δήμου Αγρινίου με το ποσό  των 109.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  δήλωσε σχετικά  με την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» :  «Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα  προκειμένου να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας.  Με το συγκεκριμένο έργο θα  υπάρχει βελτιωμένη  προστασία από τις καιρικές συνθήκες, ασφάλεια και άνετο  περιβάλλον αναμονής για το επιβατικό κοινό».  

Διαβάστηκε 432 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 11:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.