Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 17:45

Διαδικτυακή Συζήτηση: Συνέργεια και Αναπηρία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 18.00, το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας - «Sports Excellence» που λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), παρουσιάζει τη συζήτηση με θέμα «Συνέργεια και Αναπηρία» στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οργανισμοί που σε συνδυασμό με τη βιωματική εμπειρία των μελών τους, θα επιχειρήσουν να προβάλλουν τον θετικό αντίκτυπο στις ζωές τους. Φορείς, που αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έχουν όραμα και υποστηρίζουν τα μέλη τους στο να τολμούν, να ορθώνουν το ανάστημά τους σε στερεότυπα, σε δυσκολίες και εμπόδια, συμβάλλοντας στο να ζουν τις ζωές τους με φως. Συνέργεια, λοιπόν, για έναν σκοπό που ξεφεύγει από το προφανές και διέπεται από αξίες, οι οποίες αντέχουν στον χρόνο, όπως της προσφοράς και της φιλανθρωπίας. Παράλληλα, θα συνδεθούν ζωντανά στη συζήτηση με αθλητές και καλλιτέχνες, οι οποίοι με την πορεία τους στον αθλητισμό, τις τέχνες και τον τρόπο ζωής τους εν γένει, πρεσβεύουν όλα τα παραπάνω.

Η συζήτηση αυτή αποτελεί ένα κάλεσμα προς τις ομάδες που ζουν με αναπηρία και επιθυμούν να διεκδικήσουν έναν τρόπο ζωής με αξιοπρέπεια, σεβασμό, ελπίδα και χαρά.

Τη διοργανωτική επίβλεψη της εκδήλωσης έχει η ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», ενώ όλο το πρόγραμμα είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στη συζήτηση, θέτοντας κάθε φορά τις ερωτήσεις σας εδώ

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ - LIVE STREAMIΝG

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 466 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.