Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 19:47

Ν. Καραπάνος: Να λέτε όλη την αλήθεια!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με δηκτικό τρόπο υποδέχθηκε ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνπος την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με την ένταξη αντιπλημμυρικού έργου ύψους 3,1 εκατ. ευρώ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

«Ξέρω, σας χαλάω τα πανηγύρια, αλλά σιγά μην μελετήσατε και καταθέσατε για έγκριση μια ώριμη μελέτη, που είχε ήδη ετοιμαστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και κατατεθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος το 2018 για έγκριση» σχολίασε ο Νίκος Καραπάνος και πρόσθεσε με νόημα «να μάθετε να λέτε όλη την αλήθεια!!»

Αυτό που λέει πάντως ο Ν. Καραπάνος είναι αλήθεια. Μετά τις πλημμύρες του 2017 η τότε δημοτική αρχή ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης με την επικαιροποίηση μελετών που είχαν συνταχθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.

Βέβαια το πρώτιστο ζητούμενο είναι να προχωρήσει το έργο, καθώς το Μεσολόγγι έχει πληγεί κατ’ επανάληψη από πλημμυρικά φαινόμενα τα τελευταία χρόνια. Το ποιος είναι ο «πατέρας» του έργου έχει και αυτό τη σημασία του, όμως είναι μια άλλου τύπου συζήτηση αυτή.

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi,gr

Διαβάστηκε 563 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.