Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  6:23 μμ
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 18:20

Νέο πακέτο μέτρων και τον Δεκέμβριο με επίδομα 800 ευρώ και με τέλη κυκλοφορίας… το 2021

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις επόμενες ημέρες οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση

Επίδομα 800 ευρώ και τον Δεκέμβριο αναμένεται ν’ ανακοινώσει η κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες. Μετά την παράταση του lockdown, αναμένονται ανακοινώσεις για την στήριξη της οικονομίας και τον επόμενο μήνα, ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι το lockdown θ’ αρθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Το πακέτο μέτρων θα περιλαμβάνει το μέτρο της αναστολής των συμβάσεων και τον Δεκέμβριο, υποχρεωτικό κούρεμα ενοικίων 40%, αλλά και αναστολές φορολογικών υποχρεώσεων. Όσον αφορά τα τέλη κυκλοφορίας 2021, αναμένεται ν’ ανακοινωθεί παράταση για ένα μήνα, ώστε να μην «κάτσουν» πολλά στους Έλληνες φορολογούμενους.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, μέσα σε αυτό το πακέτο μέτρων δεν αποκλείεται να προστεθεί κι ένα τύπου κοινωνικό μέρισμα – Δώρο Χριστουγέννων στους χαμηλοσυνταξιούχους. Η παράταση για το επίδομα 800 ευρώ και τον Δεκέμβρη ανεβάζει τον λογαριασμό του προϋπολογισμού, αλλά, όπως τόνισε και ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, το «μαξιλάρι» υπάρχει και θα χρησιμοποιηθεί όποτε και όπως πρέπει.

Η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον Δεκέμβριο, θα γίνει μετά τα Φώτα, ενώ και πάλι θα δοθεί προτεραιότητα στις επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές και μέσα στον τελευταίο μήνα του χρόνου.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 604 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News