Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 13:13

Απάντηση της επιτροπής λοιμώξεων της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου στην ανακοίνωση του ΣΕΝΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ως απάντηση στα αναφερόμενα στην ανακοίνωση του ΣΕΝΑ (ΕΦ. ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 26-11-2020) και  σχετικά με τα καταγγελλόμενα εναντίον συναδέλφων και ειδικά απέναντι στην επιτροπή λοιμώξεων του Νοσοκομείου που είναι υπεύθυνη για την τήρηση των πρωτοκόλλων δηλώνουμε, ότι από την πρώτη στιγμή της πανδημίας εφαρμόζονται πλήρως οι οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου σχετικά με τα μέτρα προστασίας και των πολιτών και του Νοσοκομείου  από την διασπορά του COVID-19.

Ως εκ τούτου τα αναφερόμενα στην ανακοίνωση του ΣΕΝΑ και ανακριβή και ανυπόστατα και συκοφαντικά  είναι, και το μόνο που προκαλούν είναι την  ανησυχία και την έλλειψη εμπιστοσύνης και  των πολιτών και των εργαζομένων απέναντι στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας κάτι που αποτελεί ποινικό αδίκημα και επιφυλασσόμεθα κατά παντός νομίμου δικαιώματος μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

α.α. Της ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΒΙΔΑΚΗ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 482 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.