Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 20:21

Στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή Ναυπάκτου ο Δήμαρχος Ναυπακτίας και ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή Ναυπάκτου πραγματοποίησαν την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Γκίζας και ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδος κ.Μένιος Χάρος.  

Υπενθυμίζεται ότι, η επανασύσταση της Επιτροπής, με έδρα το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, έγινε πραγματικότητα μετά τη συνάντηση που έλαβε χώρα στις 30 Οκτωβρίου 2020 με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ.Μάριο Θεμιστοκλέους, στο πλαίσιο της κοινής δράσης που ανέλαβαν ο Δήμος Ναυπακτίας και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδος.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη έχει διευκολύνει την καθημερινότητα δεκάδων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που ζουν και εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι πλέον εξυπηρετούνται άμεσα και χωρίς να απαιτείται η μετάβασή τους στο Αγρίνιο, γεγονός που μέχρι πρότινος τους επιβάρυνε πρωτίστως οικονομικά.  Σημειώνεται ότι, οι Πρωτοβάθμιες Υγειονομικές Επιτροπές έχουν αποκλειστική αρμοδιότητα για σειρά ζητημάτων, όπως η χορήγηση αναρρωτικών αδειών, ο χαρακτηρισμός νοσημάτων που χρήζουν νοσηλείας για τη χορήγηση άδειας, αλλά και για κάθε άλλο θέμα υγείας που σχετίζεται με υπηρεσιακά καθήκοντα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, επισημάνθηκε, τόσο από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας όσο και από τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να έχουν και οι εργαζόμενοι του δημοσίου τομέα την ίδια δυνατότητα εξυπηρέτησης από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή Ναυπάκτου.

Διαβάστηκε 497 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.