Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 20:15

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Authentic Olive Net

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, μέχρι και την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30.

O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ–«ΔΗΜΗΤΡΑ»/ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ/Τμήμα Φυτοπροστασίας Πάτρας, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «INTERREG V-A Ελλάδα - Ιταλία 2014 2020 Authentic Olive Net», με χρηματοδότηση από το INTERREG V-A Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο με αντικείμενο την υποστήριξη της οικονομικής διαχείρισης του Έργου.

Συγκεκριμένα οι εργασίες που θα ανατεθούν στον/στην ανάδοχο είναι: ·

  •  Υποστήριξη στη διαχείριση του Έργου.
  • Συμβολή στη αρχειοθέτηση των ηλεκτρονικών αρχείων της βάσης δεδομένων και στην επεξεργασία αυτών.
  • Υποστήριξη στην τήρηση αρχείου με τα παραστατικά των αναδόχων και προμηθευτών, το σύνολο των δικαιολογητικών για την εκκαθάριση και τα παραστατικά πληρωμών.
  • Συμβολή στη σύνταξη οικονομικών αναφορών και περιοδικών εκθέσεων του Έργου.

Η πρόταση υποβάλλεται στα γραφεία του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών, Τμήμα: Φυτοπροστασίας Πάτρας, της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, οδός: Ν.Ε.Ο.& Λ. Αμερικής, Πάτρα Αχαΐας.

Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δρ Ιωάννη Μανουσόπουλο (2610 421264) για πληροφορίες ως προς το ερευνητικό Έργο και τις εργασίες που θα αναλάβουν να εκτελέσουν και στην κα Ιωάννα Παυλοπούλου (2610 421264), για διαδικαστικά θέματα της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Διαβάστηκε 693 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.