Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 20:22

Τα δέκα πράγματα που παρατηρούν οι γυναίκες στο πρώτο ραντεβού (όταν βγουν από την καραντίνα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα σημαντική, οπότε εάν θέλεις μια γυναίκα να σε παρατηρήσει και να μη σε απορρίψει αμέσως θα πρέπει να έχεις φροντίσει για τις λεπτομέρειες.

Είναι κάποια πράγματα στα οποία οι γυναίκες, στην πλειονότητά τους, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Κι ενώ είσαστε έγκλειστοι λόγω καραντίνας και ανυπομονείτε να γνωρίσετε τον έρωτα δες παρακάτω τι πρέπει να προσέξεις, για να μη δημιουργήσεις με το… καλημέρα κακή εντύπωση:

Η χειραψία σου: Η χειραψία σου πρέπει να είναι σφιχτή, αλλά όχι ασφυκτική, και να αποπνέει σιγουριά, για να εντυπωσιάσει μια γυναίκα. 

Τα παπούτσια σου: Η κατάσταση των παπουτσιών και το πόσο καθαρά είναι παίζουν σημαντικό ρόλο, αφού έτσι μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει πόσο επιμελής με την καθαριότητα είσαι και πόσο φροντίζεις τον εαυτό σου. Εάν αποφασίσεις να φορέσεις τα αγαπημένα σου αθλητικά, φρόντισε να τα έχεις πλύνει πρώτα.

Ο τρόπος που χορεύεις: Οι περισσότεροι άνδρες δεν χορεύουν και οι γυναίκες το περιμένουν αυτό. Περιμένουν, όμως, και να μπορείς να κινήσεις το σώμα σου στο ρυθμό της μουσικής, εφόσον το απαιτήσει η περίσταση, χωρίς να κάνεις απότομες και αστείες κινήσεις.

Ο τρόπος που κινείσαι στο χώρο: Σε ένα μικρό και γεμάτο κόσμο μαγαζί η κοπέλα σου δεν θέλει να σε δει να σπρώχνεις νευρικά τον κόσμο μέχρι να φθάσεις στο μπαρ. Η πολυκοσμία είναι ενοχλητική, αλλά διατήρησε την ψυχραιμία σου και φέρσου ευγενικά.

Οι τρόποι σου, γενικά: Οι καλοί τρόποι είναι καθοριστικής σημασίας σε μια γνωριμία. Κάθε γυναίκα θέλει να δει τους καλούς τρόπους ενός άνδρα από το πρώτο ραντεβού, όχι μόνο ως προς εκείνη, αλλά και στους γύρω του.

Το βλέμμα σου: Τα μάτια λένε είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ο τρόπος που την κοιτάζεις δείχνει πολλά για το πώς νιώθεις. Να είσαι χαλαρός και να την κοιτάς κατευθείαν στα μάτια.

Τα χείλη σου: Δεν χρειάζεται να έχεις σαρκώδη χείλη για να θέλει να σε φιλήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι ενυδατωμένα και να έχεις δροσερή αναπνοή. Στην περίπτωση που είσαι καπνιστής, να έχεις πάντα μαζί σου τσίχλες.

Ο τρόπος σου απέναντι στα μικρά παιδιά: Οι γυναίκες συγκινούνται όταν βλέπουν έναν άνδρα να παίζει με ένα μικρό παιδί. Υποσυνείδητα σκέφτονται ότι θα γίνεις πολύ καλός πατέρας και ότι έχεις ευαισθησίες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δυσανασχετήσεις στη θέμα ενός μωρού.

Ο πήχης του χεριού σου: Το κλισέ είναι ότι οι γυναίκες προσέχουν πόσο φουσκωτά είναι τα μπράτσα σου, όμως ο πήχης του χεριού είναι ένα σημείο που παρατηρούν πάντα, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται. Προσέχουν, επίσης, πόσο περιποιημένα είναι τα άκρα σου και τα νύχια σου.

Η αντίδρασή σου όταν τη φλερτάρουν άλλοι άνδρες: Εάν ζηλέψεις έντονα θα νομίζει ότι την πιέζεις, ενώ εάν το πάρεις χαλαρά θα νομίζει ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της πεις ότι είναι μια γοητευτική γυναίκα που τραβάει όλα τα βλέμματα.

pronews.gr

Διαβάστηκε 1841 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.