Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:24 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 20:03

ALUXAL ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ: Εξειδικευμένα Κουφώματα Αλουμινίου & PVC // Εμπορία Αλουμινίου & Ηλεκτροστατική Βαφή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η οικογένεια ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ξεκινάει τη δραστηριότητά της τον Ιούνιο του 1987 στον τομέα της εμπορίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΣΙΔΗΡΟΥ. Η συνεχής ανοδική της πορεία, οδηγεί στην ίδρυση της εταιρείας ALUXAL, που δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτροστατικής βαφής, το Μάϊο του 1999. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται  σε βιομηχανικό χώρο 2200 m2 και πρόκειται για το πρώτο οριζόντιο βαφείο στην Δυτική Ελλάδα.

aluxal 03

Αρχικά η μονάδα ήταν εξοπλισμένη με δύο οριζόντιες καμπίνες με 3+3 αυτόματα πιστόλια νέας γενιάς και έναν φούρνο τύπου BOX. Στα επόμενα χρόνια η Διοίκηση αποφασίζει την υλοποίηση νέων επενδύσεων τόσο σε κτηριακές εγκαταστάσεις όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό. Το νέο πρόγραμμα επενδύσεων ολοκληρώνεται στα τέλη του 2005 με υποδομή που φτάνει τα 6000 m2 και μια νέα μονάδα παραγωγής βαφής απομίμησης ξύλου, τεχνολογίας DECORAL του Ιταλικού οίκου V.I.V. Το Σεπτέμβριο του 2008 εγκαθίσταται τρίτη καμπίνα βαφής για περισσότερη ευελιξία στις χρωματικές απαιτήσεις των πελατών. Η εξέλιξη της αγοράς σε νέα θερμομονωτικά κυρίως συστήματα, βάση του νέου Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης κτηρίων, οδηγεί και  πάλι την διοίκηση στην απόφαση δημιουργίας μιας κάθετης μονάδας κατασκευής έτοιμου πιστοποιημένου κουφώματος με πλήρως καθετοποιημένη και αυτοματοποιημένη παραγωγή, η οποία υλοποιείται τον Οκτώβρη του 2013.

aluxal 04

aluxal 04

Το προσωπικό εκπαιδεύεται άριστα στις νέες συνθήκες εργασίας και σε συνδυασμό με τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει η μονάδα , παρουσιάζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους η μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών έχει ως πρώτη επιλογή όχι μόνο τις βαφές επιφανειακής προστασίας αλουμινίου, αλλά και το πλέον καλύτερο πιστοποιημένο κούφωμα, κι αυτό διότι η ALUXAL συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες και προσφέρει τα ιδανικά και πιο αξιόπιστα συστήματα αλουμινίου για το σπίτι σας.

aluxal 05

Ενημερωθείτε για όλες τις πιθανές λύσεις σε ανοιγόμενα, συρόμενα ή πτυσσόμενα παράθυρα και πόρτες.

Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται από προϊόντα υψηλής αισθητικής και άρτιας λειτουργικότητας που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν στο έπακρο ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Παράλληλα, υπάρχει η ενναλακτική λύση των κουφωμάτων P.V.C. τα οποία προσφέρουν ιδανική αντιδιαρρηκτική προστασία. Οπτικά και ηχητικά σήματα υποδεικνύουν στον δράστη ότι δεν χρειάζεται καν να επιχειρήσει τη διάρρηξη. Το ενεργητικό σύστημα αποθάρρυνσης βοηθάει στοχευμένα στην αποτροπή ζημιών σε πόρτες και παράθυρα. Οι αυξημένες θερμομονωτικές ιδιότητες φροντίζουν για χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση – έως και 76% χαμηλότερη ενέργεια σε σχέση με τα παλιά συστήματα.

aluxal 06

aluxal 07

aluxal 08

Εάν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε σχετικά με:

  • Πόρτες & Παράθυρα
  • Πόρτες Εισόδου
  • Υαλοπετάσματα
  • Συστήματα Σκίασης
  • Κάγκελα & Περιφράξεις
  • Δομικά Υλικά
  • Διαχωριστικά
  • Αίθρια
  • Ρολά
  • Ηλεκτροστατική Βαφή
  • Άξονας (Χρήση Τέντας)

Επικοινωνήστε με κάποιο εκπρόσωπο της ALUXAL για την έκδοση προσφοράς στα:

ΤΗΛ.: 26410 – 31737, 26410 – 22913
FAX: 26410 – 27193
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαφορετικά μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας “www.aluxal.gr” για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.
 

aluxal 02

aluxal 09

 

Διαβάστηκε 4999 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 20:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.