Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 18:06

Παναιτωλικός: Έχασε η Κ19, νίκησε η Κ17

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το μοναδικό γκολ στο 72’ με τον Τσακίρη.

Αγωνίστηκαν οι: Κοντογιάννης, Θεοδώρου, Σοροβός, Καρατσόλης, Σαράκης, Δημητρίου, Βασίλας, Λαζαρίδης, Λαμπρίδης, Δήμος, Τσάκνης. Έπαιξαν επίσης οι Τρομπούκης, Μούκα, Κρανιώτης, Ντάβανος, Τσιγαρίδης.

Η ομάδα μας Κ17 επικράτησε στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ με σκορ 4-0. Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σημείωσε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και πανηγύρισε την 3η συνεχόμενη νίκη. Τα γκολ σημείωσαν ο Ταράσης στο 19’, ο Αυγέρης στο 41’, ο Ζουρνατζάκης στο 82’ και ο Κουνάβας στο 87’.

Αγωνίστηκαν οι: Παναγιωτόπουλος, Μπαρδούλης, Κουνάβας, Ζαβέρδας, Σοφιανόπουλος, Καλογερόπουλος, Τσουγκρής (56’ Μπαρμπαγιάννης), Ταράσης (88’ Αθανασίου), Αυγέρης, (88’ Τσουμάνης), Παπαδόπουλος (76’ Κόκα), Ζουρνατζάκης (88’ Τουρλίδας).

Διαβάστηκε 631 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.