Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 22:21

Ο Αγρινιώτης Φώτης Ζησιμόπουλος μεγάλος νικητής στον ROUT Classic 100 Miles

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε ο 11oς αγώνας υπεραπόστασης ROUT Classic 100 Miles που πραγματοποιήθηκε στην οροσειρά της Ροδόπης στη Θράκη.

Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Φώτης Ζησιμόπουλος που τερμάτισε σε εντυπωσιακό χρόνο, 20 ώρες 46 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα. Ακολούθησαν αρκετά πιο πίσω ο Θοδωρής Ζήσης και ο Γιώργος Γκάτσιος. Από τα Highlights της διοργάνωσης ήταν και ο 10ος τερματισμός του Μάριου Δούλη.

Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Δέσποινα Γαβριηλίδου σε 32 ώρες 39 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα, στην 20η θέση της γενικής, αφήνοντας μόλις για 8 δευτερόλεπτα πίσω της την Ασημίνα Ιγγλέζου. Τρίτη ήταν η Βικτώρια Γεωργοπούλου σε 36 ώρες και 9 λεπτά.

Συνολικά τη γραμμή του τερματισμού πέρασαν 103 υπερμαραθωνοδρόμοι με τον τελευταίο να τερματίζει στις 44 ώρες και 45 λεπτά.

runnermagazine.gr

Διαβάστηκε 962 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.