Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 19:34

Θέλεις να βγαίνεις πάντα ωραίος στις φωτογραφίες; - 6 tips για να λάμψετε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλοι θέλουν να βγαίνουν ωραίοι στις φωτογραφίες, αλλά για να καταφέρνουν να έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να προσέχουν ακόμα και τις λεπτομέρειες.

Εμείς σας δίνουμε κάποιες απλές συμβουλές, που θα σας σας βοηθήσουν να βγαίνετε καλύτεροι στις φωτογραφίες.

1. Ποτέ μην κρατάτε ένα ποτό στο χέρι, είτε σε ποτήρι είτε σε μπουκάλι. Το ποτό απλά κρέμεται στο χέρι σας, σαν ένα πρόσθετο εξάρτημα, ενώ πολλές φορές «τραβάει» και το φως, με αποτέλεσμα να φαίνεστε σκοτεινοί.

2. Πρέπει να τσεκάρετε πάντα τα κουμπιά των ρούχων σας. Εάν φοράτε γραβάτα, τότε το πάνω κουμπί του πουκαμίσου θα πρέπει να είναι κλειστό. Εάν φοράτε σακάκι, τότε βεβαιωθείτε ότι είναι κλειστό το πάνω κουμπί του. Το ίδιο ισχύει και για τα δίκουμπα σακάκια. Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζονται τα παντελόνια, που πρέπει να είναι πάντα κουμπωμένα.

3. Τα σύμβολα με τα χέρια δεν αρμόζουν σε ενήλικες, αφού μπορεί να τους κάνουν να δείχνουν αστείοι. Αφήστε τα, καλύτερα, για τα παιδιά.

4. Δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο στο να τελειοποιήσετε το χαμόγελό σας. Δώστε προσοχή σε όλες τις φωτογραφίες του εαυτού σας που δεν σας αρέσουν και μάθετε τι δεν πρέπει να κάνετε. Εστιάστε στις λεπτομέρειες και εντοπίστε τι ακριβώς χρειάζεται για να βελτιωθείτε.

5. Επίσης, όσον αφορά στο βλέμμα, θα πρέπει να αποφεύγετε το ανοιχτό στόμα ή το απλανές βλέμμα. Ωστόσο, είναι ιδανικό να μην κοιτάτε απευθείας στην κάμερα που σας τραβάει. Το να φωτογραφηθείτε σαν να μην το γνωρίζετε είναι θεμιτό. Επιβραδύνετε τις κινήσεις σας, ώστε στο τέλος η φωτογραφία σας να δείχνει αυθόρμητη και «τυχαία». Οι «στημένες» φωτογραφίες δεν αρέσουν σε κανέναν.

6. Τέλος, φροντίστε για τη σωστή στάση του σώματός σας. Αυτό δεν σημαίνει να κάθεστε «προσοχή». Απλώς, φροντίστε τα μέλη του σώματός σας να μην «κρέμονται» ούτε να «περισσεύουν» και εκείνα που βρίσκονται εντός του πλάνου της φωτογραφίας, κατά προτίμηση, να φαίνονται ολόκληρα κι όχι μισά.

pronews.gr

Διαβάστηκε 1602 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.