Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 19:19

James Bond: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη νέα ταινία «No Time To Die» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην διάθεση του κοινού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το τρέιλερ για την 25η ταινία James Bond με τίτλο «No Time To Die» και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη προβολή της.

Σε ένα βίντεο 2 λεπτών και 34 δευτερολέπτων που στην κυριολεξία κόβει την ανάσα, τα βλέπουμε όλα.

Τον 007 να αποφεύγει την τελευταία στιγμή ένα αυτοκίνητο που κινείται καταπάνω του, να πηδάει στο κενό και να πέφτει πάνω σε έναν τοίχο, να έχει μπαράζ πυροβολισμών σε αέρα, γη και θάλασσα και να έχει απέναντί του έναν υπερταλαντούχο κακό, τον ήδη κάτοχο ενός Όσκαρ, τον Ράμι Μάλεκ.

Οι γυναικείες παρουσίες στην ταινία είναι εκθαμβωτικές και ανάμεσά τους είναι η γαλλίδα Lea Seydoux, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει και στο Spectre και μάλιστα στη νέα ταινία πολλοί λένε ότι μας περιμένει έκπληξη, η Ana de Armas, η Lashana Lynch και η Naomie Harris η οποία ως Miss Moneypenny γλυκοκοιτάζει τον Bond.

Δείτε το βίντεο: 

pronews.gr

Διαβάστηκε 1266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.