Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 00:03

Με πλούσιο θέαμα ξεκίνησαν τα Πρωταθλήματα Θαλασσίου Σκι στη Λίμνη Στράτου (φωτο-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από χθες Πέμπτη ξεκίνησε,στο Προπονητικό Κέντρο Θαλασσίου Σκι στην Λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο, η κορυφαία εθνική διοργάνωση της χρονιάς, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Θαλασσίου Σκι Ανδρών – Γυναικών, Νέων & Seniors.

Τη διοργάνωση, η οποία λαμβάνει χώρα μέχρι και την Κυριακή 2 Αυγούστου και ώρα 14:00 μμ,έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι.

Η κυρία Χριστιάννα Μάμαλη, Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι μίλησε στον Γιώργο Πανταζόπουλο για τη διοργάνωση ενώ τόνισε ότι είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, οι οποίοι έδειξαν θετική ανταπόκριση για να βοηθήσουν, ώστε να εξελιχθεί ο χώρος της πίστας στη λίμνη Στράτου.

Κύριο ζήτημα του υδάτινου στίβου αυτή τη στιγμή είναι τα καλάμια. Με τις όποιες βελτιώσεις, αν επιτευχθεί, όπως τόνισε η κ. Μάμαλη, η διοργάνωση ενός επιτυχημένου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τότε θα μπορούσε υπάρξει θετικός αντίκτυπος με τον αθλητικό τουρισμό. Ζήτησε παράλληλα την αρωγή και της Πολιτείας σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο.

Σε ότι αφορά την παρουσία του κόσμου, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο για το θαλάσσιο σκι υπάρχει η έγκριση της ΓΓΑ για παρουσία θεατών υπό προϋποθέσεις, αλλά το γενικό πρωτόκολλο το απαγορεύει, οπότε η ομοσπονδία επέλεξε να τηρήσει αυστηρά τα προβλεπόμενα, για αυτό και ο κόσμος ήταν λιγοστός.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει περισσότεροι από 55 αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία ολόκληρης της χώρας και από την Κυπριακή Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι.

Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, όπως η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αγγελική Ανδριοπούλου, ο Φίλιππος Κύπριος, ο Νίκος Πλυτάς κ.α.

Την Κυριακή στις 2/8 θα ακολουθήσει η τελετή της απονομής και ώρα 14:00 μμ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1175 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.