Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 22:38

Βραδυά Κινηματογράφου στους "Διόσκουρους" (Πέμπτη 2/7/2020 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτή τη Πέμπτη, στις 2/7 και ώρα 20.00, στο cafe BBQ Bar  «Διόσκουροι», ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Αγρινιώτικο κοινό μια ρετροσπεκτίβα απ’ την μέχρι τώρα δουλειά του, με προβολή της μεγάλου μήκους ταινίας του «La Compagne Des Morts» (η οποία βραβεύθηκε πρόσφατα από το φεστιβάλ Prisma Awards της Ρώμης), αλλά και παρουσίαση δύο νέων ταινιών που οργανώνει στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για τις ταινίες μυθοπλασίας: «Βρες Τα Φτερά Σου», που μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της και βρίσκεται πλέον στο στάδιο του μοντάζ, και την ταινία «Ο Πηλός και η Κοπέλα» που είναι ένα πολύ-εθνικό εγχείρημα και έχει στόχο να γυριστεί αυτό το Χειμώνα.


«Ο Πηλός και η Κοπέλα»

Ο ΠΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 3

Ο ΠΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 2

Ο ΠΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 1

Ο ΠΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 4

Το «Βρες Τα Φτερά Σου» πραγματοποιήθηκε από τους συμμετέχοντες του κινηματογραφικού εργαστηρίου του Γιώργου Λουριδά στο Αγρίνιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί και να προβληθεί μες το καλοκαίρι.

«Βρες Τα Φτερά Σου»

ΒΡΕΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ 2

ΒΡΕΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ 1

ΒΡΕΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ 3

 

Διαβάστηκε 2026 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 23:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.