Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 20:50

Οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ ζητούν απαντήσεις σχετικά με την πορεία επανίδρυσης του τμήματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, με επιστολή προς την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, ζητά απαντήσεις σχετικά με το ζήτημα της επανίδρυσης του τμήματος.

“Ειδικότερα θα θέλαμε να μάθουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα της επανίδρυσης και αν απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια από τους φοιτητές του τμήματος” συμπληρώνουν οι φοιτητές στην ανακοίνωση τους, που κοινοποιήθηκε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, στους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και σε τοπικούς φορείς.

Αναλυτικά :

“Αξιότιμοι κύριοι,

Σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας μας (από 4 Μαΐου 2020) παρακαλούμε ενημερώστε μας, εφόσον είναι δυνατόν, σχετικά με το ζήτημα της επανίδρυσης του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (ΔΠΠΝΤ).

Ειδικότερα θα θέλαμε να μάθουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα της επανίδρυσης και αν απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια από τους φοιτητές του τμήματος.

Με εκτίμηση

Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών”

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1828 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.