Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Μαϊος 2020 09:36

ΣΟΦΙΑ ΟΡΘΗ - σειρά 16η

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προτομές φονευθέντων μόνιμων στρατιωτικών και ονοματοδοσία οδών η πλατειών προς τιμή τους.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό. Έπεσαν λέει για την πατρίδα, είτε σε πόλεμο, είτε σε ειρήνη, εικονικές αερομαχίες, ασκήσεις κλπ. Γιατί; τους υποχρέωσε κανείς να διαλέξουν αυτή την δουλειά; Επαγγελματίες δεν είναι; Δεν πληρώνονται για αυτό που κάνουν; Αν ήταν εθελοντές ή έστω επίστρατοι το καταλαβαίνω. Στήσαμε προτομή σε κανένα οικοδόμο που έπεσε απο την σκαλωσιά και σκοτώθηκε ή σε κανένα αγρότη που σκοτώθηκε απο ανατροπή του ανελκυστήρα του, κλπ; Στο καθήκον δεν έπεσαν αυτοί;

Στρατιωτικές Σχολές

Στούς αποφοίτους αυτών των σχολών κατά την τελετή ορκομωσίας τους, παρίσταται ο ανώτατος άρχων και τους παραδίδει τα ξίφη τους. Γιατί; για να σκοτώνουν ανθρώπους; είναι θεάρεστη πράξη αυτό; είναι φιλανθρωπία ή πράξη πολιτισμού; δεν το καταλαβαίνω. Θα προτιμούσα να δίνει τα διπλώματα στους εθελοντές και εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού και των ομάδων διάσωσης για παράδειγμα.

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 4918 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 11:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Φρίξος

Συντάκτης άρθρων, το περιεχόμενο των οποίων είναι το απόσταγμα εμπειριών και γνώσης γύρω απο τον άνθρωπο, τη ζωή, την κοινωνία, την ιστορία, την πολιτική κ.α. Τα άρθρα αυτά αποσκοπούν στην αυτοβελτίωση όλων μας.
Η γνώση είναι δύναμη !!!