Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:59 μμ
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 15:20

Πέντε μαθητές Λυκείου απο το Αγρίνιο προκρίθηκαν στη Γ’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Οργανωτική Επιτροπή του 32ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα της B Φάσης, σύμφωνα με τις εμπρόθεσμες υποβολές που έγιναν στο σύστημα HelleniCO.

Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν όλους τους διαγωνιζόμενους των οποίων οι υποβολές έδωσαν, έστω και ένα έγκυρο αποτέλεσμα σε κάποιο από τα αρχείαελέγχου και συγκέντρωσαν βαθμολογία μεγαλύτερη ή ίση με 50 με άριστα το 100 για το Γυμνάσιο, και μεγαλύτερη ή ίση με 50 με άριστα το 100 για το Λύκειο.

Μεταξύ των μαθητών μάλιστα που προκρίνονται στη Γ’ φάση του διαγωνισμού είναι και έξι της Β΄Λυκείου από την Αιτωλοακαρνανία, οι Κωνσταντίνος Μάλλιαρης (1ο ΓΕΛ Ναυπάκτου), Ιωάννης Αγγελίδης (Εκπαιδευτήρια Παναγία Προυσιώτισσα Αγρινίου), Νίκος Βέμης (2ο ΓΕΛ Αγρινίου), Γιώργος Κρέτσης (2ο ΓΕΛ Αγρινίου), Ευαγγελία Τσίντζα (6ο ΓΕΛ Αγρινίου) και Αλεξάνδρα Βραχωρίτη (4ο ΓΕΛ Αγρινίου).

Αναλυτικά η λίστα ΕΔΩ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 775 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News