Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 19:00

Τσιόδρας: 25 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά 101 νεκροί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα που πλέον είναι συνολικά 2.170. Επί ποδός η κυβέρνηση για να μην γκρεμιστεί ό, τι έχει πετύχει η χώρα τις μέρες του Πάσχα. 

Στην… συνηθισμένη θέση του βρίσκεται ο Σωτήρης Τσιόδρας και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, 14.04.2020, για να ενημερώσει για το πώς κινείται ο κορονοϊός στην χώρα μας.

Ο κ. Τσιόδρας ενημερώνει για τα νέα κρούσματα και για τους νεκρούς, οι οποίοι εξακολουθούν να αυξάνονται, την ώρα που η κυβέρνηση έχει το βλέμμα της στραμμένο στο… Πάσχα, για το οποίο μάλιστα έχει βάλει τρία μεγάλα στοιχήματα.

Στα της ενημέρωσης, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για την πανδημία, ανακοίνωσε πως υπάρχουν 25 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά 2.170.

Ακόμη τόνισε πως δύο θάνατοι καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 101.

76 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με μέση ηλικία τα 68 έτη. 17 είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 80% έχει υποκείμενο νόσημα ή ηλικία άνω των 70.

Συνολικά έχουν γίνει 48.798 έλεγχοι, ενώ 27 συμπολίτες μας έχουν βγει από τα νοσοκομεία.

newsit.gr

Διαβάστηκε 1041 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.