Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:54 πμ
Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 17:35

Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη Αγάπης του ΣΔΕ Αγρινίου στο Γηροκομείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, ανταποκρινόμενο στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά και υπηρετώντας τις αρχές και τη φιλοσοφία του για άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και θέλοντας να αναδείξει την κοινωνική του ευαισθησία σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη αγάπης στο Γηροκομείο Αγρινίου.

Αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων προσέφερε στους ηλικιωμένους γλυκά και έψαλλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου ενημερώθηκαν  από τους υπεύθυνους για το έργο διακονίας που με πολύ αγάπη  προσφέρει  το  Γηροκομείο σε ηλικιωμένους της περιοχής μας και όχι μόνον. Ξεναγήθηκαν στους  χώρους του γηροκομείου, συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους και ένιωσαν συναισθήματα χαράς και συγκίνησης, όταν είδαν, ότι η  ευάλωτη αυτή κοινωνικά ομάδα έχει βρει φροντίδα και αγάπη σε ένα ζεστό και ανθρώπινο περιβάλλον.

Εκ μέρους του ΣΔΕ Αγρινίου αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε το προσωπικό του Γηροκομείου Αγρινίου για το κοινωνικό λειτούργημα το οποίο επιτελεί και ταυτόχρονα με την επίσκεψή μας αυτή να στείλουμε Χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης στους ηλικιωμένους.

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2130 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News