Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:53 πμ
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 19:00

O Γ. Λάμπρης για το 4ο Winter Lake Party Trichonida

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καλεσμένος στον antenna-star.gr και στην εκπομπή «Γιατί όλα συμβαίνουν» με την Δήμητρα Νταγιάντα ήταν ο υπεύθυνος των Lake Party Trichonida κ. Γιώργος Λάμπρης – Δείπνο πριν από λίγες μέρες για τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στο Πιθάρι.

Με αφορμή το 4o κατά σειρά Winter lake Party το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στο Κτήμα Πιθάρι της λίμνης Τριχωνίδας, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα events που θα λάβουν χώρα εκεί, την διανομή των εισιτηρίων αλλά και τον τρόπο πρόσβασης στη λίμνη.

 Αρχικά η δημοσιογράφος ζήτησε από τον κ. Λάμπρη μια γενική θεώρηση για το τι πρόκειται να συμβεί στις 30 του μήνα με τον κ. Λάμπρη να λέει:

«Έρχεται το 4ο Lake Party στη λίμνη Τριχωνίδα, μια λίμνη που δεν προσφέρεται μόνο για καλοκαιρινές εξορμήσεις αλλά και για το χειμώνα όταν έχει μια πιο άγρια ομορφιά, ωστόσο παραμένει το ίδιο όμορφη. Θα υπάρχουν δύο stages δηλαδή δυο αίθουσες με διαφορετική μουσική και όποιος έρθει θα μπορεί με ένα εισιτήριο να επισκεφτεί και τις δυο αίθουσες. Στη μία αίθουσα θα παίζει μουσική των δεκαετιών 70’s, 80’s και 90’s ενώ στην άλλη τον πρώτο λόγο θα έχει η house μουσική. Στον εξωτερικό χώρο θα υπάρχουν κιόσκια με ειδικές σόμπες θέρμανσης και βαρέλια φωτιάς οπότε όποιος θέλει μπορεί να βρίσκεται και έξω».

 Στη συνέχεια η κ. Νταγιάντα ρώτησε πως θα γίνει η κατανομή των εισιτηρίων για το Lake Party και ο κ. Λάμπρης απάντησε:

«Υπάρχουν κάποια εισιτήρια που είναι προσφορά, δηλαδή 1 συν 1 δώρο στην τιμή των 5 ευρώ. Η προπώληση γίνεται στα καταστήματα Γερμανός, στα Αστικά ΚΤΕΛ Αγρινίου και στα δυο εστιατόρια Πιθάρι. Όταν εξαντληθούν τα εισιτήρια αυτά τότε το εισιτήριο θα κοστίζει 5 ευρώ ανά άτομο και όποιος προμηθευτεί εισιτήριο την μέρα του Lake Party τότε η τιμή θα είναι 7 ευρώ ανά άτομο».

 Αναφορικά με τη μεταφορά από και προς το Lake Party ο κ. Λάμπρης τόνισε πως θα υπάρχουν λεωφορεία από τα Αστικά ΚΤΕΛ Αγρινίου και θα υπάρχουν διαθέσιμα προς αγορά εισιτήρια μέχρι και την τελευταία μέρα του Lake Party στη λίμνη Τριχωνίδα. «Είναι ο πιο ασφαλές τρόπος μεταφοράς για το event και το αντίτιμο είναι 2 ευρώ ανά άτομο. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει στο www.lakeparty.gr».

Τέλος, η δημοσιογράφος ρώτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το τι θα γίνει ακριβώς στο επερχόμενο Lake Party και ο κ. Λάμπρης αποκρίθηκε ως εξής:

 «Στη μια αίθουσα θα κάνει live εμφάνιση ο Τριαντάφυλλος μαζί με την Μαρία Καρλάκη  και τον Νίκο Σώζο ο οποίος θα κάνει μια μουσική αναδρομή στα 70’s και στα 80’s και ο Τριαντάφυλλος θα μας ταξιδέψει στα 90’s αλλά και σε πιο σύγχρονα μονοπάτια. Στην άλλη αίθουσα μουσική θα παίζουν οι Playmen, οι Free Spirit, ο Junior Rush και φυσικά ο Nick Katsigiannis».

O κ. Λάμπρης είχε παραθέσει δείπνο πριν από λίγες μέρες για τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ για την μέχρι τώρα συνεργασία τους όπου δήλωσε στο agrinioreport.com:

H βραδιά ήταν γεμάτη από ροκ μουσική, καλό φαγητό και κρασί.

DSC_0551

DSC_0552

??????

DSC_0560

DSC_0558

DSC_0557

DSC_0556

DSC_0555

DSC_0561

DSC_0562

DSC_0563

DSC_0564

DSC_0569

DSC_0568

DSC_0567DSC_0575

DSC_0576

DSC_0577

DSC_0578

DSC_0580

DSC_0608

DSC_0607

DSC_0590

DSC_0585

????????????????????????????????????

πηγή: http://agrinioreport.com

 

Διαβάστηκε 2584 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 19:48
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News