Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:53 πμ
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 15:49

Τα «έψαλαν» στον Δήμαρχο Αγρινίου (φωτο-video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου Αγρινίου με τον μαέστρο Βασίλη Κονίδα , τηρώντας το έθιμο,  έψαλλαν σήμερα το πρωί τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου.

Με τα παραδοσιακά τριγωνάκια στα χέρια δεκάδες παιδιά από νωρίτερα το πρωί έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαναστασίου υποδέχθηκε και αντάλλαξε ευχές με φορείς και συλλόγους της πόλης , μεταξύ των οποίων και ο σύλλογος Ποντίων Νομού Αιτωλοακαρνανίας Δημ. Ψαθάς, που επίσης έψαλλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο.

geg-kalanta-pontioi-dimarxos

geg-kalanta-dimarxos-filarmoniki6

geg-kalanta-xristougenna-dimarxos3

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, συνοδευόμενος από τον μικρότερο γιό του,  έδωσε στη συνέχεια τις ευχές τους για μία καλύτερη χρονιά από αυτή που πέρασε. «Εύχομαι στην πατρίδα να επικρατήσει σταθερότητα. Ως δήμος Αγρινίου κάναμε τα πάντα αυτή τη χρονιά, να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και καλούμε όσους συμπολίτες μας, όσους έχουν τη δυνατότητα, να βοηθήσουν και μέσω της προσπάθειας των δομών του δήμου, τους ανθρώπους αυτούς», είπε ο κ. Παπαναστασίου.

 

geg-kalanta-xristougenna-dimarxos2geg-kalanta-xristougenna-dimarxos4geg-kalanta-xristougenna-dimarxos5

πηγή: http://agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 2315 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News